Share

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος!
Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.

Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι Recipe

Marinated pork steak

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 7, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 4 ώρες 0 λεπτό
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 4 ώρες 30 λεπτά

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κάνουμε μία μαρινάδα με το κρασί, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το θυμάρι και την πάπρικα.
    Τοποθετούμε μέσα το κρέας σκεπάζουμε και αφήνουμε για 4 ώρες.
    Κρατάμε στην άκρη την μαρινάδα.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι το τοποθετούμε το κρέας, προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βράζουμε.
    Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε τα λαχανικά και χαμηλώνουμε την φωτιά.
  3. Σβήνουμε με την μαρινάδα προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο