Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι

Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος!
Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.

Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 7, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 4 hrs 0 min
  • Cook: 30 mins
  • Ready In: 4 hrs 30 mins

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια …

Ingredients

Instructions

  1. Κάνουμε μία μαρινάδα με το κρασί, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το θυμάρι και την πάπρικα.
    Τοποθετούμε μέσα το κρέας σκεπάζουμε και αφήνουμε για 4 ώρες.
    Κρατάμε στην άκρη την μαρινάδα.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι το τοποθετούμε το κρέας, προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βράζουμε.
    Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε τα λαχανικά και χαμηλώνουμε την φωτιά.
  3. Σβήνουμε με την μαρινάδα προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο