Share

Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη!
Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.

Παντσανέλα – Panzanella Recipe

Παντσανέλα - Panzanella

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουνίου 30, 2012

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το dresing.
    Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε το ψωμί, το οποίο χοντροκόβουμε σε κύβους.
    Τα υλικά της σαλάτας σε μέτρια κομμάτια και περιχύνουμε με το dresing.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο