Παντσανέλα – Panzanella

Παντσανέλα – Panzanella

Share

Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη!
Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.

Παντσανέλα – Panzanella Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουνίου 30, 2012

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 15 mins

Ingredients

Instructions

  1. Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το dresing.
    Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε το ψωμί, το οποίο χοντροκόβουμε σε κύβους.
    Τα υλικά της σαλάτας σε μέτρια κομμάτια και περιχύνουμε με το dresing.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο