Παντζάρια Ψητά

Παντζάρια Ψητά

Share

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε υπέροχες σαλάτες, ζεστές ή κρύες. Βέβαια τρώγονται και σκέτα, σαν ζεστή σαλάτα ή ορεκτικό. Το γευστικό αποτέλεσμα θα σας κερδίσει σίγουρα!

Παντζάρια Ψητά

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 4-6 Servings
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 60 mins
  • Ready In: 1 hr 15 mins

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε …

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε στη μέση.
    Παίρνουμε δύο κομμάτια λαδόκολλα, βάζουμε την μία πάνω στην άλλη και τις ακουμπάμε μέσα σε ένα μικρό ταψί.
  2. Τοποθετούμε μέσα τα παντζάρια. Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
    Πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο, το κόλιανδρο και το χοντρό αλάτι.
  3. Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα στους 200°C Κελσίου.

    Σερβίρονται ζεστά ή κρύα!
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο