Παντζάρια Ψητά

3.8K

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε υπέροχες σαλάτες, ζεστές ή κρύες. Βέβαια τρώγονται και σκέτα, σαν ζεστή σαλάτα ή ορεκτικό. Το γευστικό αποτέλεσμα θα σας κερδίσει σίγουρα!

Παντζάρια Ψητά

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4-6 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 60 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 15 mins

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε στη μέση.
    Παίρνουμε δύο κομμάτια λαδόκολλα, βάζουμε την μία πάνω στην άλλη και τις ακουμπάμε μέσα σε ένα μικρό ταψί.
  2. Τοποθετούμε μέσα τα παντζάρια. Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
    Πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο, το κόλιανδρο και το χοντρό αλάτι.
  3. Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα στους 200°C Κελσίου.

    Σερβίρονται ζεστά ή κρύα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close