Share

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε υπέροχες σαλάτες, ζεστές ή κρύες. Βέβαια τρώγονται και σκέτα, σαν ζεστή σαλάτα ή ορεκτικό. Το γευστικό αποτέλεσμα θα σας κερδίσει σίγουρα!

Παντζάρια Ψητά

Παντζάρια Ψητά

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 4-6 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 60 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 15 λεπτά

Ψητά παντζάρια! Το τέλειο συνδευτικό για ψητά αλλά και για να κάνετε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε στη μέση.
    Παίρνουμε δύο κομμάτια λαδόκολλα, βάζουμε την μία πάνω στην άλλη και τις ακουμπάμε μέσα σε ένα μικρό ταψί.
  2. Τοποθετούμε μέσα τα παντζάρια. Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
    Πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο, το κόλιανδρο και το χοντρό αλάτι.
  3. Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα στους 200°C Κελσίου.

    Σερβίρονται ζεστά ή κρύα!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο