Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι

Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι

Share

Πέννες Ριγκάτι με σπανάκι, μία συνταγή αγαπημένη!
Το πράσινο πιπέρι δίνει υπέροχο άρωμα και η ελαφριά γλυκιά γεύση της μυζήθρας ταιριάζει άψογα!

Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 21, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 20 mins

Ingredients

    Instructions

    1. Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.
      Bουτάμε το σπανάκι σε καυτό νερό για 3-4 λεπτά.
      Το βάζουμε σε τρυπητό για 10′ λεπτά να στραγγίσει από τα υγρά του.
    2. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
      Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με την μαργαρίνη το κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό.
      Προσθέτουμε το σπανάκι, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και πιπέρι.
    3. Προσθέτουμε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τις πέννες και την κρέμα γάλακτος.
      Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι οι πέννες να απορροφήσουν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
      Προσθέτουμε το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.
    Share

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο