Share

Μεξικάνικη, Pico de Gallo Salsa

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 4 Servings
  • Prep: 5 mins

H αυθεντική Μεξικάνικη Σάλτσα, που σερβίρεται με tacos και fajitas!
Η πικάντικη, καυτερή γεύση της κάνει τέλεια αντίθεση με την δροσερή και φρέσκια υφή της!
Δοκιμάστε την, είναι πολύ εύκολη στη παρασκευή της, ταιριάζει και με ψητά κρέατα!
Επίσης λέγεται και Salsa Bandera Mexicana, λόγω των 3 χρωμάτων της κόκκινο-πράσινο-λευκό, χρώματα της Μεξικάνικης σημαίας!

Ingredients

Instructions

  1. Διαλέγουμε μεγάλες και σφιχτές ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο τους εξωτερικό μέρος.
    Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες.
    Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες, πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
    Αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο