Pink Millefeuille – Mιλφέιγ με Ρόζ Κρέμα

611

Το αγαπημένο γλύκισμα σε μια απόλυτα καλοκαιρινή εκδοχή Pink Millefeuille – Mιλφέιγ με Ροζ Κρέμα!
Και η εκδοχή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της λατρεμένης Ντίνας Νικολάου, “Νηστικοί Πράκτορες” .

Pink Millefeuille – Mιλφέιγ με Ρόζ Κρέμα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 9 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (8 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins

Το αγαπημένο γλύκισμα σε μια απόλυτα καλοκαιρινή εκδοχή Pink Millefeuille - …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μεταλλικό δοχείο και την αφήνουμε στην κατάψυξη 10′ λεπτά.
    Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την άχνη, την βανίλια και το χυμό από την κομπόστα.
    Χτυπάμε ξεχωριστά την κρέμα γάλακτος σε σαντυγί και την ομογενοποιούμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.
    Χωρίζουμε την κρέμα σε 2 ίσες ποσότητες και στην μία προσθέτουμε τα βύσσινα.
  2. Σε ένα τσέρκι, ταψί ή πυρέξ κάνουμε μία στρώση σφολιατίνια βάζουμε την κρέμα με τα βύσσινα.
    Κάνουμε άλλη μία στρώση με σφολιατίνια από πάνω και προσθέτουμε την άλλη μισή κρέμα χωρίς τα βύσσινα.
  3. Θρυμματίζουμε τα υπόλοιπα σφολιατίνια και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της κρέμας.
    Πασπαλίζουμε με άχνη.
    Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μερικές ώρες και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close