Share

Πορτογαλικό παραδοσιακό επιδόρπιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων!
Τα ραμπανάντας είναι στην ουσία τα γνωστά French toast, στην νοστιμότερη εκδοχή τους!
Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά τα γαλλικά «μεθυσμένα» τόστ, σίγουρα θα γίνουν μία από τις αγαπημένες σας λιχουδιές, όχι μόνο τα Χριστούγεννα!!!

Πορτογαλικά Ραμπανάντας – Rabanadas de Vinho Recipe

Πορτογαλικά Ραμπανάντας

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 10 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 30 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 40 λεπτά

Πορτογαλικό παραδοσιακό επιδόρπιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Τα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη, το ξύσμα του λεμονιού και το ξυλάκι κανέλας.
    Αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά και αποσύρουμε απο την φωτιά.
  2. Κόβουμε την μπαγκέτα σε μετρίου πάχους φέτες το ψωμί. Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού μέσα στο μείγμα κρασιού, να ποτίσει καλά η κάθε φέτα.
    Χτυπάμε, καλά, τα αυγά και το γάλα σε ένα μπωλ.
  3. Σε ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό αραβοσιτέλαιο να κάψει.
    Βουτάμε τις φέτες μέσα στο μείγμα αυγών και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
    Πασπαλίζουμε τις φέτες με άχνη ζάχαρη και κανέλα!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο