Πραλίνα Καραμέλα

Πραλίνα Καραμέλα

Η πραλίνα είναι πολύ εύκολη τεχνική και δίνει πολύ ωραία γεύση στα γλυκά, ειδικά στην σοκολάτα, τα παγωτά αλλά και κατάλληλη για να τα διακοσμήσετε με πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Πραλίνα Καραμέλα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Yield: 1 (1 Servings)
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 30 mins
  • Ready In: 45 mins

Ingredients

Instructions

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα υλικά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα.

    Μόλις καραμελώσει και πάρει το χρώμα της καραμέλας, το ρίχνουμε σε μάρμαρο ή σε πυρέξ που έχουμε αλέιψει με ελάχιστο σπορέλαιο και απλώνουμε την καραμέλα.

    Την αφήνουμε να κρυώσει και την χρησιμοποιούμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο