Share

Ψωμοκεφτέδες - Ψευτοκεφτέδες

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 27, 2013

  • Yield: 25-30 (5-6 Servings)
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 20 mins

Αν σας περίσσεψε μπαγιάτικο ψωμί σας δίνω ένα από τους καλύτερους λόγους να μην το πετάξετε!
Δοκιμάστε αυτά τα τέλεια κεφτεδάκια και κανείς δεν θα πιστεύει δεν έχουν ίχνος κιμά!
Φτιάχνονται γρήγορα, πανεύκολα και είναι πεντανόστιμα!
Συνοδεύστε τα με γιαούρτι στο οποίο θα προσθέσετε λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!

Ingredients

Instructions

  1. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, χωρίς να αγαιρέσουμε την κόρα και το βάζουμε να μουλιάσει μέσα στο γάλα.
    Τρίβουμε το ψωμί μέσα στο γάλα, μόλις μουλιάσει και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα για να βραχεί όλο καλά!
  2. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον τρίφτη.
    Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο και τα προσθέτουμε στο ψωμί.
    Προσθέτουμε την μαγιονέζα ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν.
    Προσθέτουμε το τυρί τριμμένο, το κύμινο και τα πιπέρια.
  3. Πλάθουμε μέτριους κεφτεδές.
    Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
    Ακουμπάμε τα κεφτεδάκια σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Σερβίρουμε τους ζεστούς κεφτέδς με κρύο γιαούρτι που θα ανακατέψουμε με λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο