Share

Ψωμοκεφτέδες - Ψευτοκεφτέδες

Ψωμοκεφτέδες

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 27, 2013

  • Απόδοση: 25-30 (5-6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Αν σας περίσσεψε μπαγιάτικο ψωμί σας δίνω ένα από τους καλύτερους λόγους να μην το πετάξετε!
Δοκιμάστε αυτά τα τέλεια κεφτεδάκια και κανείς δεν θα πιστεύει δεν έχουν ίχνος κιμά!
Φτιάχνονται γρήγορα, πανεύκολα και είναι πεντανόστιμα!
Συνοδεύστε τα με γιαούρτι στο οποίο θα προσθέσετε λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, χωρίς να αγαιρέσουμε την κόρα και το βάζουμε να μουλιάσει μέσα στο γάλα.
    Τρίβουμε το ψωμί μέσα στο γάλα, μόλις μουλιάσει και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα για να βραχεί όλο καλά!
    Συνταγές με Ψωμί
  2. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον τρίφτη.
    Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο και τα προσθέτουμε στο ψωμί.
    Προσθέτουμε την μαγιονέζα ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν.
    Προσθέτουμε το τυρί τριμμένο, το κύμινο και τα πιπέρια.
    Συνταγές με Ψωμί
  3. Πλάθουμε μέτριους κεφτεδές.
    Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
    Ακουμπάμε τα κεφτεδάκια σε απορροφητικό χαρτί.
    Ψωμοκεφτέδες Συνταγές
  4. Σερβίρουμε τους ζεστούς κεφτέδς με κρύο γιαούρτι που θα ανακατέψουμε με λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!
    Ψωμοκεφτέδες
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο