Share
Πρόσφατα σας «ταξίδεψα» στον Πύργο Πετρέζα, όπου σας είπα να μείνετε συντονισμένοι καθώς έρχεται για έναν από εσάς κάτι μοναδικό και να που η υπόσχεση ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα!

Συχνά μου λέτε πόσο τυχεροί, είμαστε εμείς οι Food Bloggers που απολαμβάνουμε όλα αυτά τα γαστρονομικά, υπέροχα καλέσματα και πως θα θέλατε να είστε στην θέση μας!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή!

Τον περασμένο Οκτώβρη ο Πύργος Πετρέζα ξεκίνησε μια σειρά από Γαστρονομικά Ταξίδια με σκοπό να προσφέρει στο κοινό ξεχωριστή οινογνωστική και γευστική εμπειρία, ύστερα από την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον διακεκριμένο Chef Μιλτιάδη Κιούκα.

Μιλτιάδης Κιούκας Πύργος Πετρέζα

Αυτή η εμπειρία επανέρχεται μέσα από το 2ο Γαστρονομικό Ταξίδι, όπως και την πρώτη φορά οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων και ένα από αυτά τα άτομα θα είσαι εσύ αγαπημένε μου αναγνώστη, όπου μπορείς να απολαύσεις αυτή την μοναδική εμπειρία εντελώς δωρεάν!

Και ενώ έχω την εμπειρία του προηγούμενου «ταξιδιού» και θα ήθελα σίγουρα να παρευρεθώ δυστυχώς εκείνες τις ημέρες θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, έτσι εσύ αγαπημένε μου τυχερέ αναγνώστη θα πάρεις την θέση μου, με μια συμφωνία:

Να μου μεταφέρεις την εμπειρία σου μέσα από φωτογραφίες στο instagram και Facebook Account σου με hashtag #PyrgosPetreza, κι εγώ θα τις μοιράζομαι με repost, σαν να ήμουν εκεί, δίκαιο;!

Η μόνη προϋπόθεση λοιπόν όπως κατάλαβες είναι να έχεις λογαριασμό σε Facebook και Instagram, μπορείς να με ακολουθήσεις στο Instagram και το Facebook, όπου θα τις δεις δημοσιευμένες!

Πως θα συμμετάσχεις

Ο διαγωνισμός για την κλήρωση θα τρέχει σε Facebook, Instagram, με σχόλιο εδώ ή στο info@funkycook.gr διαλέγεις και πράττεις ανάλογα!
Την Παρασκευή το πρωί έχει κλήρωση και το Σάββατο, αχ το Σάββατο το βράδυ, είσαι ένας από τους συνδαιτημόνες και ρεπόρτερ του Funky Cook!

Ήδη ξέρω το μενού και τα κρασιά που θα συνοδεύσουν κάθε πιάτο, που ακόμη και αν δεν κερδίσεις μπορεί να έχεις επέτειο, να θες να κάνεις ένα δώρο, να έχεις date, να θες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή απλά να περάσεις ένα τέλειο Σαββατόβραδο με κόστος 60 ευρώ! Θυμίζω ακόμη μια φορά ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Κρατήσεις:

Ακριβή Μπέλμπα,
τ. 6932288624,
e. info@pyrgospetreza.gr
pyrgospetreza.gr
www.facebook.com/PyrgosPetreza


Στο μενού θα απολαύσεις ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μύησης στα κρασιά με τα προϊόντα βιοδυναμικής καλλιέργειας με την επιμέλεια των Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW ενώ γεύσης από τον βραβευμένο, αξιόλογο σεφ να δημιουργεί στην κουζίνα!

Αναλυτικά:

Α’ πιάτο
Σούπα από φρέσκο αρακά με τραγανό προσούτο και παρμεζάνα
Kρασί Riesling Vignoble d’ E 2013, Ostertag, Αλσατία, Γαλλία

Β’ πιάτο
Ταρτάρ σολομού και καβούρι με αβοκάντο, μουστάρδα και φρέσκα μυρωδικά
Kρασί Sancerre La Moussiere 2014, Mellot, Λίγηρας, Γαλλία

Γ’ πιάτο
Ριζότο με σπαράγγια, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και hollandaise λεμόνι
Kρασί Chene Bleu 2013 Rosé, Domaine La Verriere, Προβηγκία, Γαλλία

Δ’ πιάτο
Φιλέτο μπαρμπούνι με μίνι παραδοσιακά γεμιστά και σάλτσα καραβίδα αρωματισμένη με βασιλικό Kρασί Matassa Cuvee Marguerite 2011, Matassa, Roussillon, Γαλλία

Ε’ πιάτο
Μοσχάρι μαγειρεμένο με δύο τρόπους ταλιάτα γάλακτος και κροκέτα ουρά μόσχου
Kρασί Keyneton Estate Euphonium 2006, Henschke, Eden Valley, Αυστραλία

Pre-dessert Καρπάτσιο ανανά σε Moscato D΄Asti, αφρό καρύδας και σορμπέ μάνγκο

Γλυκό
Μους σοκολάτα γάλακτος, παγωτό espresso, καραμέλα
Kρασί Vinsanto 2003, Χατζηδάκης, Σαντορίνη, Ελλάδα

Πύργος Πετρέζα Γαστρονομία

 

 

 

 

Share

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο