Share

Τα ραδίκια και τα άλλα χόρτα εποχής είναι από τα ωραιότερα υλικά που μπορείς να αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο!
Αν σου αρέσουν τα εύκολα και λίγο διαφορετικά, τα ραδίκια με γιαούρτι και φέτα δοκίμασέ τα σε κάθε ευκαιρία που βρεις χόρτα εποχής!

Ραδίκια με Γιαούρτι και Φέτα Recipe

Ραδίκια με Γιαούρτι και Φέτα

By Ευα Μονοχαρη Published: Φεβρουαρίου 3, 2014

  • Απόδοση: 4 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 25 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 35 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και χοντροκόβουμε τα ραδίκια.
    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια φρέσκα και ξερά.
    Συνταγές με Ραδίκια
  2. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε με ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τα χόρτα.
    Ανακατεύουμε τα χόρτα μέχρι να μαραθούν και προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να βράσουν τα χόρτα (όσο επιθυμούμε), φροντίζουμε να μείνει με αρκετά υγρά, σαν σούπα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
    Ραδίκια Συνταγές
  3. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι και τον κρόκο του αυγού.
    Συνταγές με Γιαούρτι
  4. Προσθέτουμε στο μείγμα γιαουρτιού ζωμό από το φαγητό που βράσαμε.
    Περιχύνουμε το φαγητό και ανακινούμε την κατσαρόλα.
    Συνταγές με Γιουρτόκομμα
  5. Σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα, ελαιόλαδο και αν θέλουμε λίγο μπούκοβο.
    Συνταγές Εύκολες με Ραδίκια και Χορτα

  6. Ραδίκια με Γιαούρτι και Φέτα
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Σχόλια

  1. Με αυτό τον τρόπο έφτιαχνε η μάνα τις κολοκυθοκορφάδες από τον κήπο στο χωριό!!
    Φιλιά

Αφήστε ένα σχόλιο