Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα

875

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 20 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (30-40 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 3 hrs 0 min

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη, το βούτυρο, την βανίλια και το νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σκόνη γάλακτος και το ινδοκάρυδο. Βάζουμε το μείγμα σε μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά.
  3. Πλάθουμε σε σχήμα μπάλας βάζοντας ένα αμυγδαλο στο κέντρο.
    Βάζουμε τα ραφαέλο στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξουν.
  4. Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπαιν μαρί, σε χαμηλή θερμοκρασία να μην στεγνώσει. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύοντας καλά.
    Μόλις πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας, βουτάμε τα ραφαέλο στην σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.
  5. Τα αφήνουμε περίπου 2 ώρες.
    Τα κυλάμε στον ινδοοκάρυδο ,τα τοποθετούμε σε καραμελόχαρτα και τα διατηρούμε σε δροσερό σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close