Share

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα Recipe

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Απόδοση: 1 (30-40 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 3 ώρες 0 λεπτό

Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη, το βούτυρο, την βανίλια και το νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σκόνη γάλακτος και το ινδοκάρυδο. Βάζουμε το μείγμα σε μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά.
  3. Πλάθουμε σε σχήμα μπάλας βάζοντας ένα αμυγδαλο στο κέντρο.
    Βάζουμε τα ραφαέλο στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξουν.
  4. Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπαιν μαρί, σε χαμηλή θερμοκρασία να μην στεγνώσει. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύοντας καλά.
    Μόλις πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας, βουτάμε τα ραφαέλο στην σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.
  5. Τα αφήνουμε περίπου 2 ώρες.
    Τα κυλάμε στον ινδοοκάρυδο ,τα τοποθετούμε σε καραμελόχαρτα και τα διατηρούμε σε δροσερό σημείο.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο