Share

Ρυζόγαλο με Μέλι και Άρωμα Λεμονιού

Ρυζόγαλο-με-Μέλι-και-Άρωμα-Λεμονιού-

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 1
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά

To αγαπημένο ρυζόγαλο, αρωματισμένο με την φρεσκάδα του λεμονιού!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με το νερό να βράσει, βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό.
    Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα 700 ml. από το γάλα με την ζάχαρη, το ξύσμα, την βανίλια και το μέλι να πάρουν μία βράση.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το γάλα, το βρασμένο ρύζι.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15′ λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  3. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο κρύο γάλα και το προσθέτουμε στο μείγμα που βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
    Βάζουμε το ρυζόγαλο στα μπώλ και αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με κανέλα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο