Share

Ρυζόγαλο με Μέλι και Άρωμα Λεμονιού

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 1
  • Cook: 30 mins

To αγαπημένο ρυζόγαλο, αρωματισμένο με την φρεσκάδα του λεμονιού!

Ingredients

Instructions

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με το νερό να βράσει, βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό.
    Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα 700 ml. από το γάλα με την ζάχαρη, το ξύσμα, την βανίλια και το μέλι να πάρουν μία βράση.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το γάλα, το βρασμένο ρύζι.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15′ λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  3. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο κρύο γάλα και το προσθέτουμε στο μείγμα που βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
    Βάζουμε το ρυζόγαλο στα μπώλ και αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με κανέλα.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο