Share

Πεντανόστιμη σαλάτα με crispy μπέικον, δροσερό μαρούλι και πολύ γευστικό dressing, οι γεύσεις σε πλήρη αρμονία!

Σαλάτα Μπέικον – Παρμεζάνα Recipe

Σαλάτα Μπέικον Παρμεζάνα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 22, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Πεντανόστιμη σαλάτα με crispy μπέικον, δροσερό μαρούλι και πολύ γευστικό …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι με το χέρι μας σε χοντρά κομμάτια και το τοποθετούμε σε σαλατιέρα.
    Προσθέτουμε το καλαμπόκι, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (και τα πράσινα μέρη) και το αγγουράκι κομμένο σε φέτες.
  2. Βράζουμε τα αυγά να γίνουν σφιχτά και τα κόβουμε σε φέτες.
    Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το μπέικον ψιλοκομμένο και το σωτάρουμε να ξεροψηθεί και προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να πάει παντού και κατεβάζουμε από την φωτιά.
    Προσθετουμε το μπέικον στην σαλάτα και τα αυγά.
    Περιχύνουμε την σαλάτα με το dressing και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
  3. Το Ντρέσινγκ
    Πολτοποιούμε στο γουδί το σκόρδο, το οποίο έχουμε βράσει.
    Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για 1 λεπτό.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο