Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 10 mins

Η υπέροχη και ξεχωριστή γεύση του σολομού σε μία χορταστική, ελαφριά και γευστική σαλάτα!

Ingredients

Instructions

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
    Κόβουμε το φιλέτο σολωμού σε μακριές λωρίδες.
    Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα λαχανικά.
    Σε μία σαλατιέρα τοποθετούμε το μαρούλι χοντροκομμένο και τα λαχανικά.
    Προσθέτουμε το φιλέτο σολομού.
    Ψιλοκόβουμε τον άνιθο στην σαλάτα.
  2. Βράζουμε την σκελίδα του σκόρδου, αφαιρώντας το πράσινο φύτρο και την πολτοποιούμε.
    Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του dressing και περιχύνουμε!
    Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο