Σπιτική Σαντιγύ

Σπιτική Σαντιγύ

Share

Σπιτική Σαντιγύ

suntages gia santigi

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 16, 2013

  • Απόδοση: 500 (1 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 25 λεπτά

Συνταγή για σαντιγύ... σπιτική και εκπληκτική!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε ένα μεταλλικό μπωλ και την κρέμα στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
    Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε στην δυνατή ταχύτητα για 4′ ολόκληρα λεπτά!

    H κρέμα είναι πανέτοιμη προς χρήση, ακόμη και για να γαρνίρετε άμεσα το γλυκό σας, δοκιμάστε την και σκέτη με φρέσκα φρούτα!
Η ιστορία του φαγητού και μια προσωπική ιστορία, γιατί όλοι έχουμε στην μνήμη μας χαραγμένη την γεύση, την μυρωδιά, την ζεστασιά του φαγητού, μας συνοδεύει και είναι η γαστριμαργική μας ταυτότητα. Το φαγητό πια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών κι ενώ πάντα υπήρχε στην καθημερινότητα μας, πλέον όλοι το μοιραζόμαστε, το αξιολογούμε, το εκθειάζουμε μέσω των social media, το επικοινωνούμε κάθε στιγμή, το φαγητό στις μέρες μας δεν είναι μόνο καθημερινή ανάγκη αλλά περιέχει τις λέξεις όπως η επιβίωση, η προσφορά, η χαρά, η απόλαυση, το φαγητό είναι κομμάτι της ζωής μας! Αυτό μου έμαθε και μου μαθαίνει το Food blogging και η καθημερινή ενασχόληση με αυτό. Eίμαι η Εύα Μονοχάρη σπούδασα παιδαγωγός, πλέον είμαι Food blogger στο Funky Cook και Food lover για πάντα!

Σχόλια από Facebook

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο