Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ

Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ

Share

Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ

suntages gia snitsel ala krem

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 9, 2013

  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 40 mins
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 25 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 5 mins

Όταν η κρεμώδης σάλτσα τυριού συνάντησε το σνίτσελ έγινε... το τέλειο, απολαυστικό πιάτο!

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Τα σνίτσελ
    Ζητάμε από τον χασάπη χοιρινά σνίτσελ και επίσης να το περάσει από την ειδική μηχανή του σνίτσελ που να «σπάσει» τις ίνες, έτσι γίνεται πάρα πολύ μαλακό!

  2. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με αλάτι, σε ένα μεγάλο σκέυος να χωράει το σνίτσελ. Βουτάμε τα σνίτσελ να καλυφθεί παντού με αυγό. Τα ακουμπάμε στο χασαπόχαρτο τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με φρυγανια και την πατάμε με το χέρι να "κολλήσει".
    Αυτό το κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
    Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περίσσευμα της φρυγανιάς.
    Αφήνουμε τα σνλιτσελ στην άκρη μέχρι να τα τηγανίσουμε.
  3. Η σάλτσα Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα με το βούτυρο να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
    Μόλις πάρει 2-3 βράσεις προσθέτουμε την μοτσαρέλα, το blue cheese και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε πιπέρι.
    Αφήνουμε την σάλτσα να δέσει για μερικά λεπτά.
  4. Βάζουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο να κάψει. Μόλις κάψει χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ,μέχρι να χρυσίσουν.
    ¶ν χρειαστεί προσθέτουμε ελαιόλαδο ή βουτυράκι κατά την διάρκεια του τηγανίσματος.
    Μόλις βγάλουμε τα σνίτσελ τα τοποθετούμε στα πιάτα που θα σερβίρουμε και βάζουμε μία φέτα κασέρι, πάνω από κάθε σνίτσελ.
    Περιχύνουμε με την ζεστή σάλτσα.
Share

Σχόλια από Facebook

Το 2007 δημιούργησα το Funky Cook απλά γιατί κάπου ήθελα να συγκεντρώσω τις συνταγές μου, κάπως έτσι το blogging με κέρδισε, άρχισα να γνωρίζω τον «μικρόκοσμό» του και να τον κάνω κομμάτι της καθημερινότητάς μου όπου εμπλουτίζεται συνεχώς αφού διαβάζω, μαθαίνω, σκέφτομαι, εμπνέομαι & πειραματίζομαι στην κουζίνα μου και όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο


1 + = 6