Share

Σνίτσελ Βενετσιάνα Recipe

Σνίτσελ Βενετσιάνα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 40 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 25 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 5 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Η σάλτσα
    Σε ένα κατσαρολάκι σωτάρουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο με τo βούτυρο.
    Προσθέτουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
    Προσθέτουμε την κρέμα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
    Αφήνουμε την σάλτσα να δέσει για μερικά λεπτά.
  2. Τα σνίτσελ
    Ζητάμε από τον χασάπη χοιρινά σνίτσελ και επίσης να το περάσει από την ειδική μηχανή του σνίτσελ που να «σπάσει» τις ίνες, έτσι γίνεται πάρα πολύ μαλακό!

  3. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με αλάτι, σε ένα μεγάλο σκέυος να χωράει το σνίτσελ.
    Βουτάμε τα σνίτσελ να καλυφθεί παντού με αυγό.
    Τα ακουμπάμε στο χασαπόχαρτο τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με φρυγανια και την πατάμε με το χέρι να "κολλήσει".
    Αυτό το κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
    Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περίσσευμα της φρυγανιάς.
    Αφήνουμε τα σνίτσελ στην άκρη μέχρι να τα τηγανίσουμε.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο