Σνίτσελ Βενετσιάνα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 40 mins
  • Cook: 25 mins
  • Ready In: 1 hr 5 mins

Ingredients

Instructions

  1. Η σάλτσα
    Σε ένα κατσαρολάκι σωτάρουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο με τo βούτυρο.
    Προσθέτουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
    Προσθέτουμε την κρέμα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
    Αφήνουμε την σάλτσα να δέσει για μερικά λεπτά.
  2. Τα σνίτσελ
    Ζητάμε από τον χασάπη χοιρινά σνίτσελ και επίσης να το περάσει από την ειδική μηχανή του σνίτσελ που να «σπάσει» τις ίνες, έτσι γίνεται πάρα πολύ μαλακό!

  3. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με αλάτι, σε ένα μεγάλο σκέυος να χωράει το σνίτσελ.
    Βουτάμε τα σνίτσελ να καλυφθεί παντού με αυγό.
    Τα ακουμπάμε στο χασαπόχαρτο τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με φρυγανια και την πατάμε με το χέρι να "κολλήσει".
    Αυτό το κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
    Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περίσσευμα της φρυγανιάς.
    Αφήνουμε τα σνίτσελ στην άκρη μέχρι να τα τηγανίσουμε.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο