Share

Μία εύκολη και ελαφριά συνταγή! Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι.
Ο συνδυασμός των υλικών εκπληκτικός,η μία γεύση αναδεικνύει την άλλη και το αποτέλεσμα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς!

Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι Recipe

Σολωμός με Σπανάκι Αβοκάντο Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Απόδοση: 1 (3 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 25 λεπτά

Μία εύκολη και ελαφριά συνταγή! Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό για να ζεματίσουμε το σπανάκι.
    Πλένουμε και καθαρίζουμε το σπανάκι και όταν βράσει το νερό ζεματάμε το σπανάκι.
  2. Το αφήνουμε σε τρυπητό και το πατάμε με ένα κουτάλι για να φύγουν τα υγρά του.
    Σε ένα καλής ποιότητας αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ένα κουταλάκι βούτυρο.
    Αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά τον σολoμό και με τα δύο πιπέρια.
  3. Βάζουμε τον σολομό στο τηγάνι και τον ψήνουμε όσο επιθυμούμε,περίπου 10-13 λεπτά τον ψήνεται αν τον θέλετε καλοψημένο! Αφαιρούμε τον σολομό από το τηγάνι και τον τοποθετούμε σε πιάτο.
  4. Σωτάρουμε για 5 λεπτα με ένα κουταλάκι βούτυρο το σπανάκι και το ένα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, αλατίζουμε και ρίχνουμε αρκετό πράσινο πιπέρι. Τοποθετούμε το σπανάκι πάνω από τον σολομό.
  5. Ανακατεύουμε την Creme Fraiche με την μουστάρδα και το άλλο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από το σπανάκι.
  6. Τέλος κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φλύδες , τοποθετούμε πάνω στην κρέμα και τελειώνουμε το πιάτο με φρεσκοτριμμένο πράσινο πιπέρι.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο