Σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ

Σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ

Share

Ένα υπέροχο δροσιστικό σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ , θα το λατρέψετε, το λαίμ του δίνει πολύ ωραίο και διακριτικό άρωμα!

Σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 12, 2013

  • Yield: 600 gr.

Ένα υπέροχο δροσιστικό σορμπέ Πεπόνι - Λάιμ , θα το λατρέψετε, το λαίμ του …

Ingredients

Instructions

  1. Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό, βράζοντας για 15 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
  2. Πολτοποιούμε το πεπόνι.
    Προσθέτουμε στο πεπόνι το γάλα ,το σιρόπι και το ξύσμα. Ανακατεύουμε καλά και το μεταφέρουμε σε μεταλλικό μπώλ.
  3. ¶ν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
  4. Το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
    Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
    Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο