Share
Η τεχνική Sous Vide, ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος που ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις στο σπίτι.

Η τεχνική Sous Vide (σου βιντ) είναι ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος σε κενό αέρος, απόλυτα σιγομαγειρεμένο στον ατμό και πρόκειται για μια τεχνική που μέχρι σήμερα μπορούσες να δοκιμάσεις σε εστιατόρια!

Κορυφαίοι σεφ το επιλέγουν για ένα τέλειο αποτέλεσμα, συγκεκριμένα ο Γάλλος Georges Pralus το 1974 την εισήγαγε στις κουζίνες των εστιατορίων, θέλοντας να κρατήσει αναλλοίωτη τόσο την γεύση, όσο την υφή και το μέγεθος του φουαγκρά που ετοίμαζε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την μέθοδο του ψησίματος σε ατμό, κατόπιν με τα χρόνια η τεχνολογία εισήγαγε στις εστιατορικές κουζίνες την ειδική επαγγελματική συσκευή.

Το sous vide κάνει θαύματα ειδικά σε κάθε είδους κρεατικά, λαχανικά, ζύμες και άλλα υλικά!

Το αποτέλεσμα είναι τόσο μαγικό, που όταν δοκιμάσεις μια φορά φαγητό μαγειρεμένο με την τεχνική του sous vide, σίγουρα θέλεις να το εφαρμόσεις κι εσύ, στην δική σου οικιακή κουζίνα κάτι που είναι σχεδόν απίθανο αν δεν διαθέτεις το ειδικό σκεύος!

Οι άνθρωποι και η τεχνολογία της AEG, πρωτοπορούν συνεχώς και φέρνουν στην οικιακή κουζίνα την καλύτερη συσκευή φούρνου μέχρι σήμερα, γιατί ο νέος φούρνος της διαθέτει την λειτουργεία Sous Vide.

Φούρνος AEG

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μυηθείς, να δημιουργήσεις και να απολαύσεις την πιο ουσιαστική, υγιεινή και πραγματική διάσταση του slow food στην σωστή θερμοκρασία, με την πρώτη μπουκιά θα καταλάβεις ότι καμία οικιακή συσκευή που μαγειρεύει στον ατμό μέχρι σήμερα δεν έχει τα πλεονεκτήματα και την ευκολία του φούρνου αυτού!

Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία για τις δυνατότητες του ατμού, θα στις λύσω με ένα δώρο, προσφέροντάς σου μια δωρεάν επίσκεψη στο Hammam Baths για να απολαύσεις ένα παραδοσιακό χαμάμ, εννοείται ότι θα πάρεις μαζί σου ένα ακόμη άτομο!

Ο τρόπος για να δηλώσεις συμμετοχή είναι απλός, στέλνοντας ένα email με τα στοιχεία σου στο info@funkycook.gr έως τις 23.11.2014 και στις 25.11.2014 θα γίνει η κλήρωση, όπου ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω email.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο