Σάλτσα Ναπολιτάνα

Σάλτσα Ναπολιτάνα

Share

Σάλτσα Ναπολιτάνα (Napoletana sauce)

Paccheri con il Ragu alla Napoletana

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 8, 2013

  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 20-25 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 25 mins

H κλασική, ιταλκή σάλτσα η πιο απλή και η πιο νόστιμη!

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το σκόρδο να ροδίσει ελαφρά.
    Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε 3′ λεπτά, ανακατεύοντας και σβήνουμε με το κρασί.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, την ζάχαρη, το θυμάρι και το αλατοπίπερο.
    Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25′ λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Λίγο πριν κατεβάσουμε την σάλτσα προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού.
Share

Σχόλια από Facebook

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο


1 + = 8