Share

Σάλτσα Ναπολιτάνα, η κλασική, ιταλκή σάλτσα η πιο απλή και η πιο νόστιμη!

Σάλτσα Ναπολιτάνα Recipe

Paccheri con il Ragu alla Napoletana

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 8, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20-25 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 25 λεπτά

Σάλτσα Ναπολιτάνα, η κλασική, ιταλκή σάλτσα η πιο απλή και η πιο νόστιμη!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το σκόρδο να ροδίσει ελαφρά.
    Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε 3′ λεπτά, ανακατεύοντας και σβήνουμε με το κρασί.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, την ζάχαρη, το θυμάρι και το αλατοπίπερο.
    Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25′ λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Λίγο πριν κατεβάσουμε την σάλτσα προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο