Share

Απλές, υπέροχες γεύσεις σε μια γρήγορη και εύκολη και  υγιεινή συνταγή!
Τα ζουμερά σπαράγγια συνδυάζονται άψογα με τα ζυμαρικά!

Ζυμαρικά με Πράσινα Σπαράγγια Recipe

zumarika me sparaggia suntages

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 9, 2013

  • Απόδοση: 1 (5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Απλές, υπέροχες γεύσεις σε μια γρήγορη και εύκολη και  υγιεινή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε αφαιρώντας το σκληρό μέρος και πλένουμε τα σπαράγγια.
    Κάνουμε δεματάκια μικρά δένοντας 4-5 σπαράγγια μαζί. Βράζουμε τα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
  2. Ταυτόχρονα βάζουμε να γίνονται τα μακαρόνια.
  3. Στο ανακατεύουμε το γιαούρτι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το πολτοποιημένο σκόρδο, τον βασιλικό, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και προσθέτουμε ½ φλυτζάνι βραστό νερό από τα μακαρόνια.
    Σουρώνουμε τα μακαρόνια και περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε.
  4. Σερβίρουμε με 4-5 σπαράγγια σε κάθε πιάτο. Ρίχνουμε αρκετές φλύδες παρμεζάνας και επιπλέον φρεσκοτιμμένο πιπέρι!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο