Ένα υπέροχο, γευστικό πιάτο με σολομό, τυρί κρέμα και λαχανικά. Φτιάχνεται πανεύκολα και τρώγεται όλες τις ώρες.

Spaghetti με Καπνιστό Σολομό Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 10, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 250 gr. (2 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Ένα υπέροχο, γευστικό πιάτο με σολομό, τυρί κρέμα και λαχανικά. …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο νερό, al dente και τα κρατάμε ζεστά.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το φιλέτο του σολομού.
    Σωτάρουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον σολομό.
    Προσθέτουμε την πιπεριά και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
  3. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, λίγο ξύσμα λεμονιού, τον άνιθο ψιλοκομμένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα βρασμένα spaghetti.
    Aνακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως!

4 Σχόλια

    • Καλημέρα Χρυσαυγή μου!!!
      Σε ευχαριστώ, συνήθως στην συνταγή spaghetti με σολομό δεν προσθέτουν πιπεριά αλλά εγώ το βρήκα να δένει τέλεια!
      Φιλιά πολλά, καλό Σκ!

Αφήστε ένα σχόλιο