Σπιτικό Φύλλο για Κρέπες

1K

Το σπιτικό Φύλλο για κρέπες γίνεται απλά και εύκολα, δοκίμασέ τοο και θα δεις!

Σπιτικό Φύλλο για Κρέπες Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 18 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 10 (10 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Το σπιτικό Φύλλο για κρέπες γίνεται απλά και εύκολα, δοκίμασέ τοο και θα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα, με το γάλα και το αλάτι.
    Προσθέτουμε το αλεύρι, κοσκινισμένο, σταδιακά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να μην έχει σβόλους.
  2. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη για 30 λεπτά.
    Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο.
    Με μία κουτάλα ρίχνουμε τόσο μείγμα ώστε να καλύψει τον πάτο του τηγανιού και να δημιουργηθεί ένα λεπτό φύλλο χυλού.
  3. Όταν ψηθεί περίπου (30 δευτερόλεπτα σε κανονική φωτιά) γυρίζουμε να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
    Ακολουθούμε την διαδικασία για όλο τον χυλό και κάθε φορά που βάζουμε χυλό στο τηγάνι δεν ξεχνάμε να αλείφουμε βούτυρο!
  4. Επιλέγουμε τα υλικά μας και γεμίζουμε τις κρέπες!

Join the Conversation

  1. Από τα υλικά της συνταγής σου λείπουν τα αυγά. Να υποθέσω πως είναι 4?

    1. Μisa καλημέρα συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, ναι είναι 4 ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close