Share

Όξινο και πικάντικο το γαλοτύρι, ανάλογα βεβαια και με την φέτα, απολαύστε το με ζεστό ψωμί, απλά ή σαν συνοδευτικό!

Σπιτικό Γαλοτύρι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 17, 2013

  • Yield: 00 gr. (1 Servings)
  • Prep: 10 mins

Όξινο και πικάντικο το γαλοτύρι, ανάλογα βεβαια και με την φέτα, …

Ingredients

Instructions

  1. Ανακατεύουμε την τριμμένη φέτα με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα γυάλινο μπωλ.
    Το βάζουμε στο ψυγείο και το ανακατεύουμε 2-3 φορές την ημέρα.

    Αφήνουμε στο ψυγείο μία εβδομάδα σκεπασμένο καλά και είναι έτοιμο!
    Share

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο