Share

Όξινο και πικάντικο το γαλοτύρι, ανάλογα βεβαια και με την φέτα, απολαύστε το με ζεστό ψωμί, απλά ή σαν συνοδευτικό!

Σπιτικό Γαλοτύρι Recipe

Γαλοτύρι

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 17, 2013

  • Απόδοση: 00 gr. (1 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά

Όξινο και πικάντικο το γαλοτύρι, ανάλογα βεβαια και με την φέτα, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ανακατεύουμε την τριμμένη φέτα με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα γυάλινο μπωλ.
    Το βάζουμε στο ψυγείο και το ανακατεύουμε 2-3 φορές την ημέρα.

    Αφήνουμε στο ψυγείο μία εβδομάδα σκεπασμένο καλά και είναι έτοιμο!
    Share

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο