Share

Το τσαλαφούτι όπου τρώγεται σαν ορεκτικό ειναι γαλακτοκομικό προϊόν με πλούσια, κρεμώδη, όξινη γεύση και φτιάχνεται αποκλειστικά απο το αυγουστιάτικο γάλα!
Απολαύστε το με πίτες, σούπες, κρεατικά, λαχανικά και αυγά ή φτιάξτε υπέροχα γλυκά!

Σπιτικό Τσαλαφούτι Recipe

Τσαλαφούτι

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 17, 2013

  • Απόδοση: 1000 gr. (1 Μερίδες)

Το τσαλαφούτι όπου τρώγεται σαν ορεκτικό ειναι γαλακτοκομικό προϊόν με …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε άφθονο νερό και μέσα βάζουμε μία κατσαρόλα που έχουμε βάλει το γάλα, δηλαδή σαν μπέν μαρί. Προσθέτουμε το αλάτι και κρατάμε το γάλα σε σταθερή θερμοκρασία 15°C σκεπασμένο.

    Ανακατεύουμε κάθε μέρα μέχρι να πήξει και να αποκτήσει υφή σαν του γιουρτιού!
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο