Share

H Ταραμοσαλάτα για να πετύχει θέλει γουδί και τον υπέροχο λευκό ταραμά,  δεν το λέω εγώ αλλά η γιαγιά μου, ε κάτι θα ήξερε!
Όμως πιστέψτε με έχει δίκιο, μπορεί να είναι πολύ κουραστικό αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

leukos taramas

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Απόδοση: 1 (6-8 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 25 λεπτά

H Ταραμοσαλάτα για να πετύχει θέλει γουδί και τον υπέροχο λευκό ταραμά,  …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το ψωμί να μουσκέψει και το στίβουμε πολύ καλά!
    Σε ένα γουδί βάζουμε τον ταραμά και λίγο λάδι και αρχίζουμε να χτυπάμε.
    Προσθέτουμε το ψωμί, το χυμό από το ένα λεμόνι και το λάδι σταδιακά και εναλλάξ, χτυπώντας συνεχώς!
    Τρίβουμε το κρεμμύδι σε ψιλό τρίφτη και το προσθέτουμε και αυτό,ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα λείο και ομοιόμορφο!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο