H Ταραμοσαλάτα για να πετύχει θέλει γουδί και τον υπέροχο λευκό ταραμά,  δεν το λέω εγώ αλλά η γιαγιά μου, ε κάτι θα ήξερε!
Όμως πιστέψτε με έχει δίκιο, μπορεί να είναι πολύ κουραστικό αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Yield: 1 (6-8 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 25 mins

H Ταραμοσαλάτα για να πετύχει θέλει γουδί και τον υπέροχο λευκό ταραμά,  …

Ingredients

Instructions

  1. Βάζουμε το ψωμί να μουσκέψει και το στίβουμε πολύ καλά!
    Σε ένα γουδί βάζουμε τον ταραμά και λίγο λάδι και αρχίζουμε να χτυπάμε.
    Προσθέτουμε το ψωμί, το χυμό από το ένα λεμόνι και το λάδι σταδιακά και εναλλάξ, χτυπώντας συνεχώς!
    Τρίβουμε το κρεμμύδι σε ψιλό τρίφτη και το προσθέτουμε και αυτό,ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μείγμα λείο και ομοιόμορφο!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο