Share

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης! Αυτή η τάρτα δεν είναι μόνο πεντανόστιμη είναι και τόσο εύκολη που θα την απολαύσετε σε μόλις 30 λεπτά!

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης Recipe

Ταρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 29, 2012

  • Απόδοση: 1 τάρτα (8 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 35 λεπτά

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης! Αυτή η τάρτα δεν είναι μόνο …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C Κελσίου.
    Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας μέσα σε μια ταρτιέρα ή σε λαδόκολλα.
    Διπλώνουμε την άκρη της και με ένα πηρούνι κάνουμε τρύπες, στην επιφάνειά της.
    Αλείφουμε το φύλλο με το βούτυρο.
    Ψήνουμε την τάρτα για 15 λεπτά στη λειτουργία του αερόθερμου.
    Συνταγές με Σπαράγγια
  2. Ετοιμάζουμε την γέμιση.
    Σε ένα μπώλ αναμειγνύουμε 250 gr. .λαδοτύρι, την μουστάρδα, το αυγό, την κρέμα και πιπέρι.
    Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
    Τάρτα με Σπαράγγια Συνταγές
  3. Βγάζουμε την σφολιάτα από τον φούρνο και απλώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε, πάνω στην μισοψημένη τάρτα.
    Τάρτα με σπαράγγια συνταγή
  4. Προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και ακουμπάμε επάνω στην γέμιση τα σπαράγγια.
    Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Ψήνουμε την τάρτα στους 180°C Κελσίου, για 15 λεπτά.
    Σερβίρεται ιδανικά ζεστή!
    Τάρτα με Σπαράγγια
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο