Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Share

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης! Αυτή η τάρτα δεν είναι μόνο πεντανόστιμη είναι και τόσο εύκολη που θα την απολαύσετε σε μόλις 30 λεπτά!

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 29, 2012

  • Yield: 1 τάρτα (8 Servings)
  • Prep: 20 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 35 mins

Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης! Αυτή η τάρτα δεν είναι μόνο …

Ingredients

Instructions

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C Κελσίου.
    Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας μέσα σε μια ταρτιέρα ή σε λαδόκολλα.
    Διπλώνουμε την άκρη της και με ένα πηρούνι κάνουμε τρύπες, στην επιφάνειά της.
    Αλείφουμε το φύλλο με το βούτυρο.
    Ψήνουμε την τάρτα για 15 λεπτά στη λειτουργία του αερόθερμου.
  2. Ετοιμάζουμε την γέμιση.
    Σε ένα μπώλ αναμειγνύουμε 250 gr. .λαδοτύρι, την μουστάρδα, το αυγό, την κρέμα και πιπέρι.
    Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Βγάζουμε την σφολιάτα από τον φούρνο και απλώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε, πάνω στην μισοψημένη τάρτα.
  4. Προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και ακουμπάμε επάνω στην γέμιση τα σπαράγγια.
    Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Ψήνουμε την τάρτα στους 180°C Κελσίου, για 15 λεπτά.
    Σερβίρεται ιδανικά ζεστή!
Share

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο