The Bakers, όταν η παράδοση συναντά την εξέλιξη!

The Bakers, όταν η παράδοση συναντά την εξέλιξη!

0 4432
The Bakers Φούρνοι
Οι The Bakers έχουν πάθος για την αρτοποιεία και την ζαχαροπλαστική!

Και πως να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε όταν «ζυμώθηκαν» με γονείς αρτοποιούς από το 1970;

The Bakers Αθήνα

Με το οικογενειακό «δέντρο» σήμα κατατεθέν οι The Bakers (τα αδέλφια Απόστολος Ν. Κώτσης και Κων/νος Κώτσης και ο πρώτος ξάδελφος Απόστολος Α. Κώτσης) δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα τον Ιούνιο του 2007 στην Καλλιθέα, επαναπροσδιορίζοντας τους όρους για την παραγωγή, ποιότητα, εξυπηρέτηση, στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Οι The Bakers αγαπούν το φρέσκο, ποιοτικό ψωμί που το θεωρούν πηγή ζωής και σέβονται την διαδικασία του, από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι και την στιγμή που θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή.

Όλα τα προϊόντα αρτοποιίας παράγονται αποκλειστικά στα εργαστήρια των καταστημάτων.
Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη διαδικασία αφού οι χώροι είναι φτιαγμένοι open plan παρέχοντας οπτική πρόσβαση.
Η παρασκευή παραμένει κατά κύριο λόγο χειροποίητη, εξελιγμένη, όμως, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στα προϊόντα.

The Bakers Φούρνοι

“Όπως υποστηρίζουν: «Η αρτοποιία είναι μια παραδοσιακή τέχνη που όπως όλες οι τέχνες κρύβει μυστικά, από τα αλεύρια και τις αναλογίες τους, μέχρι το προζύμι, τη μαγιά, το ζύμωμα και το ψήσιμο. Έτσι παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας τροφίμων, το καλό ψωμί απαιτεί ακόμα συστατικά σαν τη γνώση, το μεράκι και την έμπνευση.
Σήμερα που το bake off  και το ψήσιμο κατεψυγμένης ζύμης κερδίζουν συνεχώς έδαφος για χάρη της ευκολίας, εμείς συνεχίζουμε να ζυμώνουμε και να φουρνίζουμε μπροστά στον πελάτη προσφέροντας πάντα
«ενεργειακά ζωντανά» προϊόντα.»

Οι The Bakers όμως αγαπούν και την ζαχαροπλαστική, όπως συμβαίνει με κάθε σύγχρονο φούρνο που σέβεται την εξέλιξη: «Σε μία εποχή που το γλυκό υποβαθμίζεται ποιοτικά και θυσιάζεται στο όνομα της χαμηλής τιμής εμείς το αναβαθμίζουμε συνεχώς αναζητώντας τα καλύτερα υλικά και τους πιο ξεχωριστούς συνδυασμούς. Και επειδή γνωρίζουμε ότι, παρόλο τη σπουδαιότητα της ποιότητας των υλικών και της συνταγής, η τροφή «τρώγεται» πρώτα με τα μάτια, στηρίζουμε τη νέα αισθητική που μέσα από την απλότητά της αναδεικνύει την ελκυστικότητα των ίδιων των προϊόντων.

Aυτές είναι οι βασικές αρχές τους και όταν η παράδοση συναντά την εξέλιξη τελικά ψήνεται κάτι καλό!

Καθημερινά πάνω από 20 ολόφρεσκα προϊόντα ζυμης, με το ψωμί αργής ζύμωσης να είναι η μεγάλη τους επιτυχία, πολλούς επίσης ολόφρεσκους γλυκούς πειρασμούς αλλά και «φρέσκες» ιδέες όπως το Brunch Box θέλω σύντομα να δω και άλλα καταστήματα να «ξεφυτρώνουν» στις γειτονιές της Αθήνας!

The Bakers

The Bakers
Μαντά 6 – Αγ. Δημήτριος
Τηλ. Κέντρο:210 99 04 020/21
Email: info@thebakers.gr

1 • ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΡΑΠΑΚΗ 90
ΤΗΛ. 210 9518018

2 • ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΡ.ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 5-7
ΤΗΛ. 210 7754730

3 • ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 45
ΤΗΛ. 210 8042548

4 • Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ
ΠΛ.ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 16
ΤΗΛ. 210 8034082

5 • ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
ΤΗΛ. 210 6833383

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.