Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 20 Τρουφάκια
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 1 hr 35 mins

Ένα απλό, υγιεινό και εύκολο γλυκό!!!
Πεντανόστιμο, ελαφρύ και ιδανικό για όσους νηστεύουν, μπορείτε να κάνετε πάρα πολλούς γευστικούς συνδιασμούς με τα αγαπημένα σας υλικά! Ένα υπέροχο γλύκισμα!
Μην ξεχνάτε ότι ο χαλβάς είναι ιδιαίτερα θρεπτική τροφή, πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες και και αντιοξειδωτικές ουσίες!

Ingredients

Instructions

  1. Επιλέγουμε τον χαλβά της προτίμησής μας, η γεύση βανίλια δένει γευστικά με τα υπόλοιπα συστατικά.
    Αφήνουμε τον χαλβά και το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τον χαλβά μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το βούτυρο.
    Προσθέτουμε το ξύσμα και το λικέρ και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  3. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
    Κατόπιν πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε μέσα στα υλικά επικάλυψης.
    Ακουμπάμε σε πιατέλα ή χρησιμοποιούμε μικρές χάρτινες θήκες για σοκολατάκια.
    Διατηρούνται εντός ψυγείου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο