Share

Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 20 Τρουφάκια
  • Προετοιμασία: 30 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 35 λεπτά

Ένα απλό, υγιεινό και εύκολο γλυκό!!!
Πεντανόστιμο, ελαφρύ και ιδανικό για όσους νηστεύουν, μπορείτε να κάνετε πάρα πολλούς γευστικούς συνδιασμούς με τα αγαπημένα σας υλικά! Ένα υπέροχο γλύκισμα!
Μην ξεχνάτε ότι ο χαλβάς είναι ιδιαίτερα θρεπτική τροφή, πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες και και αντιοξειδωτικές ουσίες!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Επιλέγουμε τον χαλβά της προτίμησής μας, η γεύση βανίλια δένει γευστικά με τα υπόλοιπα συστατικά.
    Αφήνουμε τον χαλβά και το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τον χαλβά μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το βούτυρο.
    Προσθέτουμε το ξύσμα και το λικέρ και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  3. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
    Κατόπιν πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε μέσα στα υλικά επικάλυψης.
    Ακουμπάμε σε πιατέλα ή χρησιμοποιούμε μικρές χάρτινες θήκες για σοκολατάκια.
    Διατηρούνται εντός ψυγείου.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο