Country style πατάτες τηγανητές δηλαδή με την φλούδα τους είναι τόσο εύκολο να τις φτιάξετε και στο σπίτι και να μην περιμένετε να τις απολαύσετε μόνο στα Fast Food!

Τηγανητές Πατάτες με Φλούδα, Country Style Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 35 mins

Country style πατάτες τηγανητές δηλαδή με την φλούδα τους είναι τόσο εύκολο να …

Ingredients

Instructions

  1. Βάζουμε τις πατάτες ολόκληρες 1 ώρα σε χλιαρό νερό. Παίρνουμε ένα καθαρό σφουγγάρι και καθαρίζουμε τις πατάτες, τις τρίβουμε να ασπρίσει η φλούδα τους.

    Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε αλατισμένο νερό ολόκληρες περίπου 10′ λεπτά.

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν σε κρύο νερό και τις κόβουμε σε 4 κομμάτια (κυδωνάτες).

    Τις απλώνουμε σε ένα δίσκο ή ταψάκι και τις αλατίζουμε ελαφρά.
    Πασπαλίζουμε τις πατάτες με την πάπρικα, το πιπέρι, το θυμάρι και την ρίγανη.

    Τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ελαιόλαδο ή σπορέλαιο!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο