Share

Country style πατάτες τηγανητές δηλαδή με την φλούδα τους είναι τόσο εύκολο να τις φτιάξετε και στο σπίτι και να μην περιμένετε να τις απολαύσετε μόνο στα Fast Food!

Τηγανητές Πατάτες με Φλούδα, Country Style Recipe

suntagi gia tiganites patates me flouda

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 35 λεπτά

Country style πατάτες τηγανητές δηλαδή με την φλούδα τους είναι τόσο εύκολο να …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε τις πατάτες ολόκληρες 1 ώρα σε χλιαρό νερό. Παίρνουμε ένα καθαρό σφουγγάρι και καθαρίζουμε τις πατάτες, τις τρίβουμε να ασπρίσει η φλούδα τους.

    Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν σε αλατισμένο νερό ολόκληρες περίπου 10′ λεπτά.

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν σε κρύο νερό και τις κόβουμε σε 4 κομμάτια (κυδωνάτες).

    Τις απλώνουμε σε ένα δίσκο ή ταψάκι και τις αλατίζουμε ελαφρά.
    Πασπαλίζουμε τις πατάτες με την πάπρικα, το πιπέρι, το θυμάρι και την ρίγανη.

    Τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ελαιόλαδο ή σπορέλαιο!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο