Share

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή είναι ο τέλειος κρασο – ουζο – τσιπουρομεζές και το χταποδάκι γίνεται μαλακό σαν λουκούμι!

Χταπόδι Τηγανητό Recipe

xtapodi tiganito

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 60 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 20 λεπτά

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
    Το βάζουμε σε ένα μπώλ ρίχνουμε το ξύδι, προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε 2 ώρες.

    Βάζουμε ένα τηγάνι και και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι με το νερό και το ξύδι που μουλιάσαμε το χταπόδι.
    Βράζουμε το χταπόδι χωρίς νερό και όταν εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλει το χταποδάκι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη και το θυμάρι.
    Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο