Χταπόδι Τηγανητό

Χταπόδι Τηγανητό

Share

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή είναι ο τέλειος κρασο – ουζο – τσιπουρομεζές και το χταποδάκι γίνεται μαλακό σαν λουκούμι!

Χταπόδι Τηγανητό Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 6, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 60 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 1 hr 20 mins

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή …

Ingredients

Instructions

  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
    Το βάζουμε σε ένα μπώλ ρίχνουμε το ξύδι, προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε 2 ώρες.

    Βάζουμε ένα τηγάνι και και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι με το νερό και το ξύδι που μουλιάσαμε το χταπόδι.
    Βράζουμε το χταπόδι χωρίς νερό και όταν εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλει το χταποδάκι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη και το θυμάρι.
    Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο