Share

Πικάντικη Χτυπητή από την Μακεδονία, μία συνταγή με βόρειες ρίζες με βάση την φέτα και τις πιπεριές Φλωρίνης,  πολύ νόστιμη «αλοιφή», κεφτεδάκια,  θαλασσινά, κρεατικά, ποικιλίες, ταιριάζει σαν βάση σε καναπεδάκια ή απλά αλείφουμε ψωμάκι!

Πικάντικη Χτυπητή από την Μακεδονία Recipe

ΧΤΥΠΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 15, 2013

    Πικάντικη Χτυπητή από την Μακεδονία, μία συνταγή με βόρειες ρίζες με βάση …

    Υλικά

    Οδηγίες

    1. Πολτοποιούμε στο multi ή στο μπλέντερ τις πιπεριές, με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την φέτα σε κομμάτια, τα πιπέρια και το χυμό λεμονιού.
      Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μία ωραία κρεμώδη υφή.
      Τοποθετούμε στο ψυγείο 2-3 ώρες και σερβίρουμε.
    Share

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο