Share

Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης, το κλασικό λαδερό φαγητό της Ελληνική κουζίνας, προσθέστε μερικές πιπεριές και δεν θα το βαρεθείτε ποτέ!

Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης Recipe

Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 60 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 5 λεπτά

Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης, το κλασικό λαδερό φαγητό της Ελληνική …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε τις πιπεριές ακι το καρότο σε κύβους και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά.
    Σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε το καρότο, τις πιπεριές, τον άνηθο, τέλος τον αρακά και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά.
    Προσθέτουμε τις ντομάτες και την ζάχαρη.
  2. Το ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι, το ξυλάκι κανέλας και τόσο νερό όσο να σκεπάσει τον αρακά.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά και να μείνει το λάδι και η σάλτσα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο