Μπαλσάμικο Σιρόπι

2.1K

Μπαλσάμικο Σιρόπι

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 250 ml.
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins

Λατρεύετε το μπαλσάμικο σιρόπι που σας σερβίρουν στις σαλάτες ή το βρίσκετε πανάκριβο;
Η συνταγή ειναι πανεύκολη και επιτυχημένη!
Ταιριάζει απόλυτα σε σαλάτες, λαχανικά, τυριά, φρούτα ακόμη και με γλυκές κρέμες ή παγωτό!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι με χοντρό πάτο βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
    Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-18 λεπτά.
  2. Πλέον το σιρόπι, έχει συμπυκνωθεί κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
    Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι.
    Φυλάμε το σιρόπι στο ψυγείο για ένα μήνα περίπου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close