Share

Μπαλσάμικο Σιρόπι

Βαλσάμικο Σιρόπι

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 250 ml.
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Λατρεύετε το μπαλσάμικο σιρόπι που σας σερβίρουν στις σαλάτες ή το βρίσκετε πανάκριβο;
Η συνταγή ειναι πανεύκολη και επιτυχημένη!
Ταιριάζει απόλυτα σε σαλάτες, λαχανικά, τυριά, φρούτα ακόμη και με γλυκές κρέμες ή παγωτό!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι με χοντρό πάτο βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
    Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-18 λεπτά.
  2. Πλέον το σιρόπι, έχει συμπυκνωθεί κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
    Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι.
    Φυλάμε το σιρόπι στο ψυγείο για ένα μήνα περίπου!
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο