Μπαλσάμικο Σιρόπι

Μπαλσάμικο Σιρόπι

Share

Μπαλσάμικο Σιρόπι

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 250 ml.
  • Cook: 20 mins

Λατρεύετε το μπαλσάμικο σιρόπι που σας σερβίρουν στις σαλάτες ή το βρίσκετε πανάκριβο;
Η συνταγή ειναι πανεύκολη και επιτυχημένη!
Ταιριάζει απόλυτα σε σαλάτες, λαχανικά, τυριά, φρούτα ακόμη και με γλυκές κρέμες ή παγωτό!

Ingredients

Instructions

  1. Σε ένα κατσαρολάκι με χοντρό πάτο βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
    Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-18 λεπτά.
  2. Πλέον το σιρόπι, έχει συμπυκνωθεί κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
    Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι.
    Φυλάμε το σιρόπι στο ψυγείο για ένα μήνα περίπου!
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο