Share

Μπισκότα Σοκολάτας

Μπισκότα Σοκολάτας

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 30
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 12 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 27 λεπτά

Εφοδιαστείτε με γάλα... Πεντανόστιμα, αφράτα μπισκότα σοκολάτας... Η τρελή Choco απόλαυση!!!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Αφήνουμε τα αυγά και το βούτυρο εκτός ψυγείου να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
    Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το κακάο, το αλεύρι, την σόδα και το αλάτι.
    Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, το ηλιέλαιο, την καστανή και την λευκή ζάχαρη να αφρατέψουν.
    Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και την βανίλια.
  2. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το μείγμα που κοσκινίσαμε με το κακάο και το αλεύρι, ανακατεύωντας με σπάτουλα.
    Ενσωματώνουμε στο μείγμα τα chips σοκολάτας.
    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C.
  3. Τοποθετούμε σε ένα δίσκο μία λαδόκολλα.
    Με ένα κουτάλι απλώνουμε ζύμη κάνοντας μπισκότα μετρίου μεγέθους, αφήνοντας μία απόσταση μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν.
    Ψήνουμε για 12 λεπτά στην ένδειξη του αέρα.
  4. Όταν θα ξεφουρνίσετε τα μπισκότα θα πρέπει να είναι μαλάκα, αφήστε τα να σταθούν 5 λεπτά.
    Αποθηκεύστε τα σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο