Share

Σπαγγέτι Cacio e Pepe

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 3, 2012

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 8 mins
  • Cook: 4 mins
  • Ready In: 12 mins

Η απόλυτα πεντανόστιμη, απλή και εύκολη συνταγή για ζυμαρικά!
Αρκούν μόλις 4 υλικά και 12 λεπτά, για να απολαύσετε την διάσημη ιταλική μακαρονάδα!

Ingredients

Instructions

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα κρατάμε al dente.
    Σουρώνουμε τα μακαρόνια και από το νερό που τα βράσαμε κρατάμε 300 ml. νερό.
  2. Σε ένα μπώλ βάζουμε το τυρί, τριμμένο και το ελαιόλαδο.
    Προσθέτουμε το καυτό νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
  3. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα και προσθέτουμε άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Βάζουμε τα μακαρόνια πάλι σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τυρί πεκορίνα τριμμένο!
Share

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο