Πράσινη Σαλάτα με Ντρέσινγκ Τζίντζερ

Πράσινη Σαλάτα με Ντρέσινγκ Τζίντζερ

Πράσινη Σαλάτα με Dressing Τζίντζερ

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins

Η πράσινη σαλάτα στην καλύτερή της και πιο απλή της εκδοχή!
Το τζίντζερ κάνει θαύματα στην γεύση και το άρωμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε την σαλάτα.
    Κόβουμε την σαλάτα σε χοντρά κομμάτια με το χέρι.
    Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι.
  2. Το Ντρέσινγκ
    Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι να ζεσταθεί και να γίνει ρευστό.
    Προσθέτουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το τζίντζερ και χτυπάμε καλά να γίνει σαν κρέμα.
    Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεί. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβίρουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.