Share

Πράσινη Σαλάτα με Dressing Τζίντζερ

Πράσινη Σαλάτα με Ντρέσινγκ Τζίντζερ

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά

Η πράσινη σαλάτα στην καλύτερή της και πιο απλή της εκδοχή!
Το τζίντζερ κάνει θαύματα στην γεύση και το άρωμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε την σαλάτα.
    Κόβουμε την σαλάτα σε χοντρά κομμάτια με το χέρι.
    Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι.
  2. Το Ντρέσινγκ
    Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι να ζεσταθεί και να γίνει ρευστό.
    Προσθέτουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το τζίντζερ και χτυπάμε καλά να γίνει σαν κρέμα.
    Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεί. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβίρουμε.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο