Share

Ταιριάζει απόλυτα με μπακαλιάρο, θαλασσινά, λαχανικά, χόρτα στο σαρακοστιανό τραπέζι η εύκολη σκορδαλιά έχει σίγουρη «θέση»!
Με πολλές παραλλαγές στην σύσταση υλικών, η σκορδαλιά είναι ένα έδεσμα με φανατικούς φίλους και ακόμη πιo φανατικούς «εχθρούς»!

Εύκολη Σκορδαλιά Recipe

Εύκολη Σκορδαλιά

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Ταιριάζει απόλυτα με μπακαλιάρο, θαλασσινά, λαχανικά, χόρτα στο …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπώλ βάζουμε το ψωμί με νερό να μουλιάσει.
    Το αφαιρούμε και το στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά!
  2. Καθαρίζουμε το σκόρδο, αφαιρούμε το πράσινο φύτρο και το τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη.
    Μεταφέρουμε το σκόρδο σε γουδί, προσθέτουμε λίγο αλάτι και το πολτοποιούμε.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά το ξύδι και το ελαιόλαδο, συνεχίζουμε το χτύπημα 3-4 λεπτά.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο