Εύκολο Σπιτικό Παγωτό

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό

Share

Σίγουρα στην υπόθεση Εύκολο σπιτικό παγωτό όλοι έχουμε πειραματιστεί ουκ ολίγες φορές!
Αν σας αρέσει λοιπόν το σπιτικό παγωτό, αυτή είναι η τέλεια, απόλυτη συνταγή.. ο ορισμός του εύκολου σπιτικού παγωτού!
Ξεχάστε παγωτομηχανές, ανακάτεμα και απλά προμηθευτείτε τα 2 υλικά για την βασική συνταγή!
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε κάθε πιθανό πειραματισμό γεύσεων!
Σ” αυτή την συνταγή χρησιμοποιήθηκαν και ξηροί καρποί και η απίθανη καραμέλα (butterscotch).

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουνίου 17, 2013

  • Yield: 1 (8-10 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 6 hrs 0 min
  • Ready In: 6 hrs 5 mins

Σίγουρα στην υπόθεση Εύκολο σπιτικό παγωτό όλοι έχουμε πειραματιστεί …

Ingredients

Instructions

  1. Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα, την φυτική κρέμα για 3-4 λεπτά.
    Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και την βανίλια και συνεχίζουμε 2 λεπτά το χτύπημα στο μίξερ.
  2. Για την Καραμέλα (butterscotch)
    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε σε δυνατή φωτιά την μαργαρίνη με βούτυρο και την μαύρη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,
    Μόλις πάρει 1- 2 βράσει είναι έτοιμη.
    Αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει!
  3. Προσθέτουμε τα υλικά που επιλέξαμε για να του δώσουμε την γεύση που επιθυμούμε! Μεταφέρουμε το παγωτό σε μεταλλική τερίνα.
  4. Αφήνουμε στην κατάψυξη 6-8 ώρες και απολαμβάνουμε το πιο εύκολο, σπιτικό παγωτό!
Share

4 Σχόλια

  1. Εάν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζαχαρούχο, με τι το αντικαθιστούμε;

    • Με γάλα κανονικό ή εβαπορέ αλλά δεν μπορώ να σας δώσω ποσότητα, θα το δείτε με το μάτι!
      Ευχαριστώ!

Αφήστε ένα σχόλιο