Share

Ένα σαγανάκι απλό, με όλη την γεύση της φέτας και το αγαπημένο παξιμάδι Κυθήρων!
Υπέροχη, τραγανή κρούστα και την λιωμένη φέτα σε μια ατελείωτη απόλαυση!

Φέτα Σαγανάκι σε Κρούστα από Παξιμάδι Κυθήρων Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 16, 2013

  • Yield: 1 (2-4 Servings)
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 20 mins

Ένα σαγανάκι απλό, με όλη την γεύση της φέτας και το αγαπημένο παξιμάδι …

Ingredients

Instructions

  1. Αλέθουμε το παξιμάδι μαζί με το αλεύρι στο multi ώστε να γίνει σαν φρυγανιά.
    Βάζουμε την φέτα στο νερό για 3-4 λεπτά.
  2. Πανάρουμε την φέτα με ένα παχύ στρώμα από το μείγμα παξιμαδιού και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
  3. Σερβίρουμε άμεσα, περιχύνοντας με το μέλι όπου ανακατεύουμε με το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και βασιλικό.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο