Share

Οι αγαπημένες γαρίδες σε μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ισπανική συνταγή, το ξύδι από σέρι και τα μπαχαρικά τους ταιριάζουν υπέροχα και τους «δίνουν» κάτι διαφορετικό!

Γαρίδες Σκορδάτες

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 27, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Οι αγαπημένες γαρίδες σε μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ισπανική …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ξεπλένουμε τις γαρίδες και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
    Σκουπίζουμε καλά τις γαρίδες.
    Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά και το σκόρδο και σωτάρουμε για 3 λεπτά.
    Προσθέτουμε τις γαρίδες και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν βαθύ πορτοκαλί χρώμα οι γαρίδες.
  2. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σβήνουμε με το σέρι.
    Αφήνουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το ξύδι και να δέσει η σάλτσα.
  3. Σερβίρουμε τις γαρίδες όσο είναι ζεστές.
    Αν θέλουμε συνοδεύουμε με μαγιονέζα, στην οποία έχουμε προσθέσει ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και ταμπάσκο.


Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 σχόλιο

  1. Νομιζω οτι θα ειναι νοστιμοτατες. Μολις τις φτιαξω θα σου πω.
    Παντως σου ευχομαι να συνεχισεις με τον ιδιο ζηλο.

Αφήστε ένα σχόλιο