Γκασπάτσο – Gazpacho

Γκασπάτσο – Gazpacho

Γκασπάτσο - Gazpacho

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 22, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins

Η παραδοσιακή ντοματόσουπα της Ισπανίας!
Δροσιστική, δυναμωτική, ελαφριά, πεντανόστιμη αλλά κυρίως πανεύκολη!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους.

  2. Πολτοποιούμε το μισό μείγμα των λαχανικών με την ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπώλ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.
    Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το μείγμα απο το ψυγείο με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα λαχανικά
  4. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, ανθό αλατιού, μερικά φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.