Share

Γκασπάτσο - Gazpacho

Gaspacho

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 22, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά

Η παραδοσιακή ντοματόσουπα της Ισπανίας!
Δροσιστική, δυναμωτική, ελαφριά, πεντανόστιμη αλλά κυρίως πανεύκολη!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους.

  2. Πολτοποιούμε το μισό μείγμα των λαχανικών με την ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπώλ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.
    Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το μείγμα απο το ψυγείο με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα λαχανικά
  4. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, ανθό αλατιού, μερικά φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο