Share

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας!
Μια απλή και εύκολη συνταγή με τέλειο αποτέλεσμα!

Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας Recipe

Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 5, 2012

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 60 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 15 λεπτά

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας! Μια απλή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα και τις ίνες.
  2. Βάζουμε τα καλαμπόκια να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό για 40 λεπτά ή τα ψήνετε στα κάρβουνα.
    Βάζουμε τα καλαμπόκια σε τρυπητό για 15 λεπτά, να στραγγίσουν.
  3. Απλώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε τα καλαμπόκια.
    Τα αλείφουμε με βούτυρο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Καλύπτουμε τα καλαμπόκια με ένα παχύ στρώμα παρμεζάνας.
  5. Ψήνουμε σε γκρίλ περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γκρατιναριστεί η παρμεζάνα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο