Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας

Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας

Share

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας!
Μια απλή και εύκολη συνταγή με τέλειο αποτέλεσμα!

Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 5, 2012

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 60 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 1 hr 15 mins

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας! Μια απλή …

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα και τις ίνες.
  2. Βάζουμε τα καλαμπόκια να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό για 40 λεπτά ή τα ψήνετε στα κάρβουνα.
    Βάζουμε τα καλαμπόκια σε τρυπητό για 15 λεπτά, να στραγγίσουν.
  3. Απλώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε τα καλαμπόκια.
    Τα αλείφουμε με βούτυρο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Καλύπτουμε τα καλαμπόκια με ένα παχύ στρώμα παρμεζάνας.
  5. Ψήνουμε σε γκρίλ περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γκρατιναριστεί η παρμεζάνα.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο