Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας

1.1K

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας!
Μια απλή και εύκολη συνταγή με τέλειο αποτέλεσμα!

Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 5 Ιουλίου, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 15 mins

Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας! Μια απλή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα και τις ίνες.
  2. Βάζουμε τα καλαμπόκια να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό για 40 λεπτά ή τα ψήνετε στα κάρβουνα.
    Βάζουμε τα καλαμπόκια σε τρυπητό για 15 λεπτά, να στραγγίσουν.
  3. Απλώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε τα καλαμπόκια.
    Τα αλείφουμε με βούτυρο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Καλύπτουμε τα καλαμπόκια με ένα παχύ στρώμα παρμεζάνας.
  5. Ψήνουμε σε γκρίλ περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γκρατιναριστεί η παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close