Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν

Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν

Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν μια υπέροχη, αρωματική, εύκολη καροτοσαλάτα που θα γίνει η αγαπημένη σας!
Τα έχει όλα, υπέροχη γεύση, είναι ελαφριά, τρώγεται σαν σαλάτα, σαν συνοδευτικό, ή σαν ορεκτικό!<br>
Δοκιμάστε την ζεστή ή δροσερή!

Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαΐου 22, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 15 mins

Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν μια υπέροχη, αρωματική, εύκολη …

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μέτριους κύβους.
    Σε αρκετό νερό βάζουμε τα καρότα να βράσουν με την ζάχαρη.
    Βράζουμε τα καρότα για 6-8 λεπτά ή όσο χρειαστεί για να τα κρατήσουμε τραγανά και μόλις βράσουν τα ρίχνουμε σε τρυπητό για να στραγγίσουν.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.
    Ανακατεύουμε τα καρότα με το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το μπαλσάμικο, την μουστάρδα , το ελαιόλαδο και τον χυμό από το πορτοκάλι.
    * Αν θέλουμε προσθέτουμε την σάρκα του πορτοκαλιού κομμένο και αφού έχουμε βγάλει την μεμβράνη του.
    Τέλος προσθέτουμε το κύμινο και το εστραγκόν.
    Ανακατεύουμε καλά!
  3. Η σαλάτα είτε τρώγεται ζεστή ή την βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα, σκεπασμένη με μεμβράνη και την απολαμβάνουμε δροσερή!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο