Share

Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και συνδυάζονται άψογα με την λαχανοσαλάτα!

Κεφτεδάκια με Μπέικον και Λαχανοσαλάτα Recipe

Κεφτεδάκια με Μπέικον και Λαχανοσαλάτα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 60 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 30 λεπτά

Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Tα κεφτεδάκια
    Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει σε ένα μπωλ με αρκετό νερό.
    Στο multi πολτοποιούμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
    Τηγανίζουμε το μπέικον ελαφρά, το ψιλοκόβουμε και το προσθέτουμε.
    Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπώλ και προσθέτουμε το μείγμα από το multi,το μουλιασμένο ψωμί και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε πολύ καλά και όσο περισσότερη ώρα μπορούμε.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
    Ζυμώνουμε λίγο ακόμη τον κιμά και πλάθουμε κεφτεδάκια.
    Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι μέχρι να ροδοτηγανιστούν.
  3. H λαχανοσαλάτα Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός της μαγιονέζας. Προσθέτουμε την μαγιονέζα,ανακατεύουμε να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
    Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια μας με την λαχανοσαλάτα, πασπαλίζουμε με πάρικα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο