Share

Ένα διαφορετικό αρωματικό κέικ, μία συνταγή με παντζάρια, απλά πεντανόστιμο, δοκιμάστε τα παντζάρια και στα γλυκά σας!

Κέικ με Παντζάρια

Chocolate Cake

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 9, 2013

  • Απόδοση: 1 (10 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 50 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 10 λεπτά

Ένα διαφορετικό αρωματικό κέικ, μία συνταγή με παντζάρια, απλά …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο.
    Πολτοποιούμε τα παντζάρια μαζί με την ζάχαρη. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπώλ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατευόυμε με σύρμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά.
    Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  2. Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν.
    Τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα παντζάρια,συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μία σπάτουλα.
  3. Aδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180 °C σε προθερμασμένο φούρνο.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο