Λαχανοσαλάτα με Μπρόκολο, Παντζάρι, Αχλάδι και Ταχίνι

Λαχανοσαλάτα με Μπρόκολο, Παντζάρι, Αχλάδι και Ταχίνι

Αυτή η πολύχρωμη σαλάτα-μπαξές συνδυάζει τα φρέσκα Φθινοπωρινά λαχανικά και φρούτα!
Λίγο μπλέ τυρί για ένταση στην γεύση και ένα υπέροχο ντρέσινγκ ταχινιού, μια λαχανοσαλάτα σούπερ απολαυστική και φρέσκια!

Λαχανοσαλάτα με Μπρόκολο, Παντζάρι, Αχλάδι και Ταχίνι

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 4, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 25 mins

Αυτή η πολύχρωμη σαλάτα-μπαξές συνδυάζει τα φρέσκα Φθινοπωρινά λαχανικά …

Ingredients

Instructions

  1. Βάζουμε το βολβό του παντζαριού να βράσει μέχρι να μαλακώσει.
    Το κόβουμε σε κύβους.
  2. Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και τρίβουμε το καρότο.
  3. Κόβουμε το αχλάδι σε λεπτές φέτες.
    Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ:
    Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι να λιώσει ελαφρά, προσθέτουμε το ταχίνι, το χυμό απο το λάιμ, το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε πολύ καλα!
  4. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα λάχανα, το καρότο, τις φούντες από τα μπρόκολα, τα παντζάρια και περιχύνουμε με την μισή ποσότητα του ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά.
  5. Τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το αχλάδι, τρίβουμε το τυρί, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τέλος ραντίζουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ!

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο