Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι

Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι

Ένα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι, με το μέλι να κάνει την διαφορά!

Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 17, 2013

  • Yield: 1 (4-5 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 20 mins

Ένα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα …

Ingredients

Instructions

  1. Kόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια και τις πιπεριές.
    Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τα λουκάνικα.
    Περίπου 3-4 λεπτά πρίν ψηθούν προσθέτουμε τις πιπεριές και χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά.
  2. Μόλις ροδίσουν οι πιπεριές σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το μέλι, το ξύσμα, τον χυμό και τα μυρωδικά, αλατίζουμε ελαφρά και βράζουμε μέχρι να 5-6 λεπτά, ετσι ώστε να δέσουν τα υγρά.
  3. Βάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε πιατέλα, ρίχνουμε τους κύβους της γραβιέρα και περιχύνουμε με την σάλτσα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο